Стойчо Младенов отговори на нападките, както на медиите, така и от страна на легендите на ЦСКА. Аспарух Никодимов няколко пъти критикува Екзекутора на Ливърпул, а към него се присъединиха още величия на „червените“.

„Не приемам всички тези атаки, които се повеждат. Ще защитавам интересите на ЦСКА със заби и нокти. Не ме интересува кой е на среша, хич не ми пука. Напълно независим съм във всяко едно отношение. Аз никога няма да нападна свои колеги или бивши треньори. Никога лоша дума за тях не съм казал. Имам голямо уважение към Аспарух Никодимов, вторият човек след Стоичков, който боготворя. Моето мнение няма да се промени след едно-две интервюта, дадени може би под влиянието на емоции. Прекланям се пред това, което направи за ЦСКА и за мен. Същото важи и за Георги Димитров, но на него и други моменти му влияят“, заяви Стойчо Младенов.

„Правото е на всеки да говори каквото си иска. Но нека да погледнем нещата право в целта. Другите отбори цяла година имаха скаутски звена, плащаха 400-500 хиляди евро трансферни суми, плащаха високи заплати, комисионни. Ние това нещо не можа да го върнем. Ние бяхме принудени да започнем от нулата, от нищото. До този момент имаме нула разходи, нула. Нито трансфери сме плащали, нито престоя на футболистите, които идват на проби, нито комисионни. Аз винаги съм бил твърдо против да се дават комисионни в размера на 40-60-80 хиляди евро. Когато от мен започна да зависи този процес, категорично взехме това решение“, допълни още треньорът на ЦСКА.

„Аз работих цяла година без заплата, убеден съм, че в момента бюджетът е подсигурен и съм сигурен, че няма да се допусне да не се плащат заплати по няколко месеца. Апелирам всички фенове да ни подкрепят. Ако ние сега се разделим и да си мерим аршина един друг, това ще бъде пагубно за нас. Продължаваме напред, да знаете, няма нещо, което да ни спре и разедини.“, завърши Младенов.