Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изгледа приятелския турнир между ветераните на "армейците", Локомотив (София), Витоша (Бистрица) и отборът на Медия Юнайтед, който се проведе на комплекс "Царско село". Специалистът направи интересен коментар на един от днешните герои - бившата звезда на ЦСКА Владимир Манчев, който стана голмайстор на турнира.

"И без това събираме старци и ветерани - как ли не ги наричаха... Ще вземем още едно менте в лицето на Владо Манчев и ще му предложим договор и максимална заплата, разбира се", пошегува се Младенов, след което коментира теми, свързани с ЦСКА.

"Няма нито изходящи, нито входящи трансфери на този етап в ЦСКА. Няма какво да се коментира в момента на тази тема. Предполагам, че след Нова година ще има някакво развитие от това естество. Не е тайна, че към Кукоч има интерес. Дали ще се стигне до трансфер - Божа работа, след Нова година всичко може да се случи", каза Младенов.

"Имаме яснота за подготовката. В момента се подготвят договори за различните отбори и когато тези контракти бъдат подписани, ще обявим и имената им. Има и класни съперници, но няма да бъде професионално да обявим предварително нещо", поясни Младенов.

Легендата беше попитан и за интервю преди дни на Георги Илиев, в което обвини семейство Младенови в източване на ЦСКА. "Докога ще се занимаваме с този човек, просто е излишно. Няма смисъл. Намирме се в дни, в които трябва да си говорим само хубави неща - Коледа е, идва Нова година. Пожелавам здраве на феновете на ЦСКА. Пожелавам си стабилизиране на клуба - не толкова като резултати, класиране и титли, колкото една стабилност, която да е основа за изграждането на един голям, боеспособен отбор и той да постига тези величини, които ЦСКА винаги е свикнал да ги постига", завърши Стойчо Младенов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите