ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов използва официалния сайт на клуба, за да благодари на привържениците за неистовата подкрепа, която оказват на отбора в трудния период. Легендата разпространи писмо до феновете, в което си излива душата и казва нещата така, както са му на сърце. Младенов е възмутен от безпрецедентните атаки срещу възкръсването на клуба. Екзекутора на Ливърпул споменава в обръщението си за ликвидатори, които стават и лягат с мисъл как да затрият ЦСКА.

Пълният текст на обръщението:

Скъпи Армейци,

използвам паузата в българското футболно първенство, за да се обърна към Вас – сърцето и душата на нашия любим отбор, с единственото желание да Ви изкажа огромна благодарност, както от моя страна, така и от тази на колегите ми от щаба и ръководството на ЦСКА.

Вие – публиката на най-колосалният роден Клуб, сте причината да ни има като една консолидирана червена общност! Вие сте причината на футболната карта да продължи да стои гордо името на ЦСКА София! С Вас зад гърба ни, спечелихме войната за спасяването на нашата кауза. Сега, повече отвсякога обаче имаме нужда от обединение. Само така ще съхраним вярата, че ще устоим и на най-силната буря! Като Клуб, като Отбор, като Личности, като Цесекари...

Армейци, обръщам се към Вас с едно голямо „браво”, че не се подавате на провокации и натиск. И, че в името на ЦСКА Вие - нашата единствена опора, осъзнавате истината за и около Клуба, и с присъствието си на трибуните, и активната гражданска позиция, го спасихте от предначертана гибел.

Свидетели сме на безпрецедентни атаки срещу възкръсването на Клуба! Всеки ден, под всякаква форма и с всякакви средства. Това обаче не ни плаши! Това ни амбицира. Нека тези своеобразни парета и тем подобни ликвидатори, които стават и лягат с мисъл как да затрият ЦСКА София, да знаят, че Клуба си няма да дадем! Те го умъртвяваха бавно и гледаха безучастно как спира да диша. Даже бяха готови собственоръчно да му спрат кислорода. Затова да им е ясно  – ден след ден ще влизаме в ролята на лек срещу паразити, които смучат от кръвта на достойните Армейци. Защото всеки, който се е докоснал до магията на тези свещени четири букви, усеща с всяка фибра на тялото си, че без ЦСКА не се живее, но с ЦСКА във вените се умира!

Ето защо като старши треньор на единствения световно признат български отбор, чувствам необходимостта да се поклоня пред Вас. И още веднъж да призова за обединение във всеки сектор, във всяка фракция, във всяка душа...

За финал – нека всеки с армейска душа не забравя, че ЦСКА това си ти!

Стойчо Младенов

Старши треньор

на ЦСКА София


mladenov.jpg