ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели на пресконференцията си преди първия мач с Партизан, че са заблуда твърденията, че сърбите са разграден двор и едва ли не на разградчани ще им бъде лесно срещу тях. Двубоят от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е утре от 20:30 часа на "Лудогорец Арена", като ще бъде предаван директно по ТВ7.

„Времето бе доста кратко, но имам някаква визуална представа за Партизан от двата мача с арменския Ширак. Наблюдавахме тези два двубоя. Имам и други сведения за Партизан. За това кратко време имам обширна информация“, коментира Стойчо Стоев.

„Очаквам, че ще има промени в състава им. Предполагам, че Обрадович ще играе. За него съм 99% сигурен. Волков е наказан и там ще има някаква промяна. За другите позиции нямам представа дали ще има промени. Партизан е един сериозен отбор и ще се получат два оспорвани мача. Всички са здрави без Мишел Платини", каза наставникът на Лудогорец.

„От това, което видях, Партизан е много сериозен отбор. Не е разграден двор. Абсурд е да ги подценим. Очакваме два трудни мача. Некоректно е да говоря за слабите места на Иван Иванов. Той все пак е български национал“, добави Стойчо Стоев.

„Вече имам по-голяма представа за моя отбор, защото съм от седмица с играчите. Надявам се, че нещата ще ми се избистрят още повече", завърши Стоев.