Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев каза, че предстои труден период за „синия” клуб. В момента се работи по селекцията, но редуцирането на бюджета се отразява на процеса.

„Говорено е с тези футболисти, които искаме да останат и с тези, които са дали максимума от себе си. Дали Антонио Аниете ще остане? В края на краищата всеки си търси съдбата. Аниете е футболист, който публиката го припозна като една част от тях и го прие доста добронамерено. Бях подкрепен от ръководството за радикални промени. Началото ще е трудно, може би още по-трудно от зимния период. Ще има редуциране на бюджет. Трудно ще е да изберем голямо качество от футболисти. Имам поглед върху български футболисти и върху чужди, дано ги привлечем, за да направим отбор. Истината е, че трябва да се направи стабилен отбор. Идеята е „Левски” да печели с увереност и самочувствие. Труден период ни чака. На този етап търся друг тип футболисти, може би по-добри”, каза Стойчо Стоев в предаването „Спортна треска” по БНТ1.

Специалистът сподели, че информациите в Гърция за интерес към Василис Куцианикулис са спекулации.

„Ако не се фокусирам върху преките си задължения, а отдавам значение на някакви медийни писания или някакво недоволство от публика, в един момент моята работа няма да бъде същата. Наистина се стремя да не обръщам внимание и да си изпълнявам задълженията. Не искам да съм посредствен, това ме води в кариерата. Аз за себе си знам и съм решил, че в един момент, ако безверието ме обземе, най-вероятно това ще е краят на треньорската ми кариера”, сподели наставникът на „сините”.