Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев няма обяснение защо се стигна до масовия бой между играчи и щаб на "сините" и Улисес. Двубоят бе прекратен в 64-ата минута при резултат 2:1 за съперника, след като малко преди това двата тима се сбиха.

"Вместо да успокоява, каквато е работата на треньора, той провокираше. Веско Минев получи удар, което предизвика изнервянето и нещата излязоха извън контрол", коментира Стоев.

Специалистът обаче призна, че е доволен от видяното, въпреки че "Левски" допусна обрат до 2:1. "Доволен съм от играта ни преди почивката. Направихме някои много хубави неща. Съперникът обаче ни вкара с първия си удар. Вторият гол пък дойде, след като Краев и Велев подцениха ситуацията. Продължаваме да чистим грешките, които допускаме.

По време на контролите ще викам, но когато започнат официални срещи, това няма да се случва. Към този момент не мога да кажа дали сме по-добри. Всеки ден тренираме, учим нови неща и като част от процеса ми е трудно да преценя как сме били в началото и сега. Основната ни цел е да играем по-бързо и да атакуваме", коментира Стоев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка