Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев говори за предстоящия утре двубой с Пирин, който е в неделя от 16:30 часа в Благоевград.

„Малко вероятно е някой от контузените да се възстанови. Изключвам Деян Иванов и Боби Цонев – те са трайно контузени. С Китамбала и Гаджев нещата са добре, но не искам да рискувам с тях. Това са футболистите. Ще вземем повече юноши“, заяви Стоев.

„Казах и преди всеки опонент е труден. Във всеки мач подхождаме сериозно. Ние се стремим да се учим от всяка грешка, но футболът е такъв, че понякога не е логичен, даден детайл може да реши някой мач“, добави специалистът.

„Ние знаем, че ни предстоят тежки мачове до края на този полусезон. Нормално е да излизаме пределно концентрирани и да се представяме на едно добро ниво. Имаме уважение към Пирин. Респект е доста силна дума към всеки противник, но уважаваме всеки съперник, независимо от мястото в класирането, независимо и от групата. Имахме мачове за Купата и срещу отбори от по-долни дивизии и се отнесохме уважително към тях. Пирин взе точки на водещи тимове и не са за пренебрегване. Ние в никакъв случай не променяме начина си на игра. Стремим се да изповядваме нашия футбол и не виждам защо да си променяме стила на игра. Има още много неща да напасваме, за да изглеждаме още по-добре“ завърши Стоев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016