Бъдещето на Стойчо Стоев в Лудогорец продължава да бъде обвито в мъгла. Договорът му изтича в края на сезона и ще не са водени сериозни разговори за неговото подновяване.

”На теория остава точка за спечелване на титлата. Зависи и от другите мачове. Може да е 1 т., могат и да са 4 т. Все пак ни предстоят двубои, които ще са сериозни, тъй като в първата седмица се получава добра и остра конкуренция. Чакат ни тежки битки и се надявам по-рано да успеем да решим първенство, за да се успокоим.

Какво е моето бъдеще? Чувствам се добре. Не мога да отрека, че благодарение на Лудогорец моето име като треньор стана актуално. Сигурно и аз съм помогнал в някаква степен за развитието и успехите на отбора. За моето бъдеще – нека свършат мачовете и тогава евентуално ще говоря. Ще имаме разговори със собственика и след това мога да бъда по-конкретен, заяви Стоев пред news7.bg. - Досега сериозни разговори не сме имали, но предполагам, че всичко е въпрос на време. И двете страни изчакват да видят какво ще се случи – дали ще станем шампиони, дали ще вземем Купата и т.н. Нормално е, особено пък за един треньор. Неговата орисия е винаги неясна. Някой път се задържа повече в един тим, друг път по-кратко. За себе си наставникът търси други предизвикателство, което е нормално. Клубът също, но това, което мога да кажа на този етап е, че до сега и двете страни трябва да са доволни една от друга. Треньорството е по-особен занаят. Тук не опира до желание, а до професионални взаимоотношения.”

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА