Стойчо Стоев остава треньор на Лудогорец. Това заяви той след последния мач от сезона, в който тимът победи Черно море с 3:1. След успеха разградчани получиха третата си поредна шампионска купа.

„Оставам. Видяхме се с господин Домусчиев преди мача с Черно море. Това ни бе първият разговор и уточнихме някои подробности, идеи и концепции и финансовите неща и се разбрахме. Не съм бил притеснен. Не мога да задължа собственикът да говори с мен. И преди съм казал, че се чувствам добре в Лудогорец. Дадоха ми възможност да съм наставник на сериозен отбор и да покажа своите възможности. А вече нещата от другото естество – договори и други - не са в компетенциите ми. Да, имах две предложения от чужбина - от един клубен и един национален отбор, не са от Англия, както се пишеше. И ако говорим за пари и исках парите да са водещи, може би щях да избера тях“, заяви Стойчо Стоев.

„Не сме подписали още. Това ще стане в идните дни. Не съм имал оферта от Англия. Имал съм оферти от чужбина – несъизмерими с българското първенство. Няма как офертите на чужд клуб да са сравними с тези на Лудогорец. Но ние имаме цели и това ме блазни, амбицира и искам да го постигна. Предстои ни Шампионска лига. Всички имаме голямото желание, дано да имаме и възможностите и да влезем и в по-силния турнир (бел.р. - Шампионската лига). Работим по селекцията. Играчите, които сме харесали струват и пари. За някои от тях България не е примамлива. Трудно е, но се надяваме поне една част да ги привлечем“, завърши Стоев.

Кирил Домусчиев също потвърди оставането на Стойчо Стоев: "Нямаше финансови въпроси, а от чисто спортно-тнехническо естество. Искаме да се случват неща, които да надграждат нивото ни."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА