Лудогорец приключи по шампионски сезон 2013/14. Тимът постигна златен дубъл - титла и купа на страната. Днес разградчани победиха Черно море с 3:1, а след двубоя започнаха празненствата за спечелените отличия. Футболисти, треньори и ръководители получиха златните медали за трета поредна година, а капитанът Светослав Дяков вдигна шампионската купа. Кирил Домусчиев потвърди, че Стойчо Стоев остава треньор на Лудогорец.

"Не сме само временно явление, както ни наричаха. Всяка титла е сладка, всяка има емоция. Искаме да влезем в групите на Шампионската лига, друго не ме интересува. Това е най-важната ни цел и амбиция", каза Домусчиев, докато се радваше с футболистите на терена.

"Ще се разделим с 3-4 играчи, а новите също няма да бъдат повече от трима-четирима. Много съм щастлив, това е признание за всичко, което правим за футбола. Щастлив съм за всичко - при нас няма бомби, няма димки, няма простотия. Това е бъдещето на българския футбол. Ние играем футбол за хората, тези на стадиона с деца, бебета, има и възрастни хора", добави босът на Лудогорец.

"Съжалявам, че не успяхме да се представим по-добре срещу Валенсия, но и нямахме късмет", завърши бизнесменът./БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА