ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Теди Кацарова и Мая Савова в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев коментира тежката загуба на тима си с 0:6 на "Герена". Той засипа играчите си с критики, обвини ги в липса на желание и заплаши да заложи на юноши в следващия двубой.

"Какво значение има какъв е бил планът, видя се крайният резултат. Един отбор, който за съжаление по никакъв начин не се и опита да направи това, което искам от тях. То не е много – да се опитват да играят футбол. Не играхме футбол, ние бяхме спаринг партньор на Левски, който се стремеше с по-малко да загубим. Извинявам се на феновете. Не бяха много, но не заслужаваха тази продукция. Срам ме е от това, което видях“, каза Стойчо Стоев.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Ние си виждаме, че имаме трудности във всяка една линия. Търсим футболисти, но трудно се намират, трудно съумяваме да ги убедим заради финансовите параметри. Ако не намерим, ще ни е много трудно. Бих казал, че ще имаме затруднения и срещу други отбори. Аз искам да се представяме добре срещу отборите в челото. Имаме и юноши, които не са готови, но ще им дам шанс. Ако падна с такъв резултат и съм юноши, няма да ме е яд“, добави той.

„Нямах кой знае какви опции. Аз си направих всички смени, включително с юношите. Исках да сменя голяма част от футболистите, но няма как да се получи. Левски на тоя етап е по-силният отбор. Оценявам го, но трябваше да вложим желание, да има битка. Имаме проблеми в техническо естество, но трябваше да опитаме с характер.

Имах чувството, че им е безразлично какво ще се случи на терена. Когато има уплах в теб и неувереност, това ще стане. Футбол не се играе с неувереност. От там се получават проблемите. Лошото е, че тази увереност я има във всички футболисти“, каза още треньорът на Локомотив София.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!