Новият треньор на Арда Стойчо Стоев дебютира с победа начело на отбора. "Сините" разбиха с 3:0 Локомотив (Горна Оряховица).

"Не беше лесно, въпреки че имахме много ситуации. Имаше напрежение във футболистите след тези неудачи, които претърпяха в предишните кръгове. Важното е да наваксаме. Дано с тази победа тръгнем по правилния път. Доволен съм от футболистите, тъй като видях позитиви от тяхна страна. На почивката им казах да бъдат по-спокойни в действията си. 

При 3:0 футболистите вече си бяха свършили работата и намалиха темпото. Това, което не ми харесва в играта им, го изчистваме през седмицата. Ще ни трябва време, но хубавото е, че отборът иска да се подобрява. 

Не съм си представял, че ще поема отбор от Втора лига, но проектът ми хареса. Всеки има амбиции да влезе в Първа лига, но тук има проект за развитие в бъдещето. 

Финансовите условия може да се леко завишени спрямо другите отбори, но в никакъв случай не са толкова фрапиращи. Футболистите ги привлича проектът и да са част от нещо ново.

Ако има възможност да привлечем класен футболист, който да ни помогне, ще действаме. Засега обаче това са футболистите ни.

Не съм бил в началото на проекта в Лудогорец, но се тръгва по същия начин. От един малък град, инвестира се в база, а след това в помощни терени. Мисли се не от ден за ден. Надявам се този проект да се развие и да е подобен като този на Лудогорец", коментира Стоев.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/19