Наставникът на „Левски” Стойчо Стоев бе доволен от победата с 2:0 над Черно море в мача между двата тима от 29-ия кръг на „А” група. Срещата бе генерална репетиция за финала за Купата на България, който е между двата тима.

„Просто играем този футбол, който напоследък играем. Контролирахме играта, създадохме положения имаше спокойствие и в двете фази. Справихме се и в защита, и в нападение. Ние се опитахме да контролираме мача и вкарахме нашите положения“, започна Стоев.

„По принцип играта на Черно море се базира на дългите топки. Те създадоха някакво напрежение пред нашата врата, ние пък с лекота пропиляхме няколко положения, но радващото е, че вкарахме. Като цяло съм доволен от отбора.

Знаехме как ще играе Черно море, но бе по-важно ние как ще играем. Опитахме се да установим траен контрол върху мача и успяхме. Мики Орачев получи схващане на мускул. Няма нищо сериозно. Той игра цял мач и с Хасково, и сега се не успя да издържи. Стараят се момчетата, аз съм доволен”, каза още „синият” треньор.

„Дали е добре финалът за Купата да бъде в Бургас? За мен е важно тревното покритие да е добре, с оглед на това, че сега се играят там мачове от Европейското за юноши“, завърши Стоев.