Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев коментира случващото се с ЦСКА, заявявайки, че се надява по-скоро двата гранда да излязат от тежкото състояние, в което се намират. "Сините" заминаха без нови попълнения за първия подготвителен лагер в Боровец. Стоев призна, че Марсел Апиа и Денис Махмудов няма да подпишат договори, за което БЛИЦ първи разкри преди дни. Халфът Георги Сърмов също не се качи на автобуса за планинския курорт. Това принуди Стоев да запълни групата с младоци от школата. Със "сините" продължава да се подготвя и Атанас Курдов.

"Съжалявам за ЦСКА, както виждате географията във футбола се променя. Не е хубаво, че ЦСКА и "Левски" са в тежко състояние. Вярвам, че ние ще се изправим, но затова ще ни е необходимо време. Може би години. Виждате, че полагаме много усилия, за да работим с редуциран бюджет", коментира Стоев.

"Надявам се, че селекцията ще започне да върви по-добре. Иначе съм доволен от това, което показват футболистите, които тренират с нас. На този етап упражненията с топка са малко, а и бройката на футболистите, които участват в тях. Затова не мога да преценя за Атанас Курдов. Той пътува с нас и ще е на лагера в Боровец. Аймен Белаид също пътува с отбора. До този момент не тренираше, защото има контузия", добави Стоев.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015