Сагата около ЦСКА продължава да се заплита изключително. БЛИЦ научи, че само преди няколко часа е била проведена нова среща за бъдещето на клуба. Този път поканата е дошла от високопоставен човек, който е представител на Васил Божков. Причината за срещата е била да бъдат изслушани и тези, които не подкрепят идеята "червените" да потънат в "А" окръжна група. А те се оказаха доста повече, отколкото някои си мислеха и обявиха, че цялата фенска маса на ЦСКА е единна и обединена.

Разговорът е продължил над два часа и половина. Групата привърженици са обяснили в прав текст, че са твърдо против "А" окръжна и отсъствието на ЦСКА от елита в продължение на 4-5 години. Обсъден е вариант с взимането на лиценза на Локомотив (Мездра) в "Б" група. Т.е. при това положение ЦСКА да започне от втора дивизия и така евентуално да пропусне само една година в елита. Малко по-рано през деня БЛИЦ получи достоверна информация от Мездра, че Локомотив е напълно готов да предостави лиценза си на ЦСКА. "Железничарите" от Мездра са в ужасяващ финансов колапс и нямат нищо против да предадат лиценза си на "червените".

Пишем всичко това с уточнението, че все още съществува вариант Гриша Ганчев да се заеме с ЦСКА. Това ще бъде първи вариант за феновете, които се обявиха твърдо против "А" окръжна. Те се надяват ловешкият бизнесмен да доведе намерението си до успешен край и да преструктурира Литекс в ЦСКА. Ако всичко с Ганчев се провали, чак тогава ще се прибегне до варианта с лиценза на Локо (Мездра) и "Б" група./БЛИЦ