Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев коментира последните събития в отбора и завръщането на Живко Миланов и Владимир Гаджев.

"Нормално е след две поредни победи да има настроение. Все още допускаме обаче известни слабости, които могат да ни костват решен мач. Живко Миланов е агресивен, уверен, спокоен футболист, а това се предава и на другите. Владимир Гаджев пък е много опитен и това неминуемо помага на останалите, заяви Стоев пред bTV.

- До зимата това е отборът. От зимния период ще мислим за още попълнения, за да се увеличи конкуренцията. Най-важното е да се изградиш като отбор, а след това да търсиш постоянството. Когато го намериш, добиваш класа. Все още работим и търсим постоянството.

Ще направя всичко възможно, за да развия потенциала на младите. Те трябва да показват качествата си на терена. Аз и Георги Иванов говорихме с тях и те си взеха урок след мача срещу Монтана.

Целите идват с представянето на отбора. Работата в бъдещето е по-важно от настоящето. Настоящето, разбира се, не трябва да се пренебрегва. Минимум целта е да се класираме за евротурнирите. Времето ще покаже докъде ще ни стигнат силите.

Първо трябва да отстраним Поморие. Не подценяваме съперника. По-малките отбори често надхвърлят своите спортно-технически умения. Отиваме с настройката да победим, но не и да подценим Поморие. Можем и в един момент да се паднем с ЦСКА. Това дерби го чака цяла България. Ако се случи, ще бъде един празник. Нормално е ЦСКА и Локомотив (София) да липсват – мястото им е в „А“ група."


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016