Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов похвали треньора на тима Люпко Петрович за успеха с 2:0 над Лудогорец. Сръбският специалист направи повторен официален дебют начело на ловчанлии и записа победа над шампионите.

„Заслужена победа. Мисля, че Люпко изигра добре тактически мача. Отборът бе на лагер в Трявна за 4 дни и там се работеше много по тактиката. Люпко много обича клуба и е роден победител. Ние имаме сме уверени в него и вярваме, че ще успее“, каза Стоилов.

"Назначението на Петрович стана много бързо. Новият собственик на клуба Дани Ганчев му се обади и двамата се разбраха за отрицателно време", уточни Стойчо Стоилов.

„Мисля, че с Йелгава имаше голям малшанс доста грешки на съдиите, но когато има да се случи нещо, то се случва. Това обаче е затворена страница за нас. Ние и миналия сезон бихме Лудогорец с 4:2. Мисля, че бяхме по-подготвени и физически, и тактически, но да не се успокояваме. Това е една победа, едни три точки, а постоянството е ключът към успеха“, добави мениджърът на Литекс.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015