Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира равенството 1:1 като гост на Славия в мач от първия кръг на новия сезон на Първа лига.

„Доста пропуски направихме. Играта ни не подхожда на ЦСКА. Загубихме две точки. Няма подценяване. Причините са други и треньорът трябва да ги изясни пред играчите. Липсата на ширина в състава са празни приказки и глупости“, обяви Стоилов.

„Този резултат не е фатален. Първенството тепърва започва. Просто не го започнахме както трябва. Ще се направят нужните изводи и се надявам следващата събота да излезем победители в мача с Лудогорец“, допълни шефът на „червените“.

„С едно равенство няма как да загубим шампионските си амбиции. Остават още 35 мача. Проблемът не е в ефективността пред гола, просто има такива мачове. Ние стоим здраво стъпили на земята, знаем си проблемите, които ще бъдат решени в хода на шампионата. ЦСКА винаги играе за победа в следващия кръг ще го видите“, допълни генералният мениджър на ЦСКА.

„Влязох в съблекалнята, за да проверя състоянието на контузените Каранга и Десподов. В момента нищо не може да се каже. В следващите два дни ще има повече яснота“, обясни Стойчо Стоилов.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма