Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов заяви, че изцепките на президента на Славия Венцислав Стефанов напоследък доста са зачестили. Според него това се дължи на факта, че "белите" от 15 години вече не успява да се класира в Европа.

Вчера босът на най-стария столичен клуб обвини в роднинска връзка страничния съдия Крум Стоилов от Благоевград със Стойчо Стоилов. Това се случи след равенството 1:1 между Славия и Литекс. От своя страна бившият национал се защити и каза, че ако Стефанов докаже твърденията си обещава да го заведе на обяд в най-скъпия ресторант. По думите на Стоилов преди време Стефан Орманджиев го е обвинил, че е роднина и на Христо Ристосков.

"Излиза, че съм роднина със всички съдии в България. Сигурно съм роднина и със Станимир Стоилов", коментира Стойчо Стоилов.

Колкото до мача срещу Славия, той заяви, че Литекс също има претенции към съдийството, тъй като при гола на Даниел Пеев двама футболисти на домакините са играли с ръка.

Стоилов смята, че Александър Томаш е трябвало да получи червен картон в ранните етапи на срещата. Мениджърът на Литекс заяви още пред e-79, че фенове на Левски и ЦСКА насаждат разбирането, че някой бута клуба от Ловеч напред и съдиите подпират отбора.

"Литекс е сред най-ощетяваните тимове", добавя Стойчо Стоилов. /БЛИЦ