Селекционерът на юношеските национали до 19 години Ангел Стойков коментира поражението с 0:1 от Англия в първия кръг на квалификациите за Евро 2018. Въпреки поражението, "лъвчетата" продължават в Елитния кръг на пресявките, след като победиха Ислания и Фарьорски острови в предишните си два мача.

"Оценката ни за цялостното представяне е положителна. Успяхме да се класираме за следващия кръг. Стана много хубав мач срещу Англия. Тази среща ни дава ясна представа какво ни липсва и какво трябва да подобряваме. Имаше добри неща, но и други, върху които да работим. С течение на времето започнахме да отпадаме, но показахме характер и стигнахме до ситуация за гол”, каза Стойков пред БНТ HD след мача, провел се на стадион "Трейс Арена".

"Срещу действащия европейски шампион няма как някой да не е мотивиран. Не всички успяха да изпълнят задачите, но това е нормално. Правим планове за следващия кръг. Искам да благодаря на г-н Павел Панов и г-н Емил Костадинов за отличните условия, които ни предоставиха. Имаме определени дати за график. Всичко се прави по план", добави селекционерът на България.