Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов, който е един от най-известните привърженици на “червените” във ВИП-средите и част от "ЦСКА Завинаги", излезе с официално изявление по повод постоянните атаки на Георги Илиев към него. Както е известно, двамата водят словесна престрелка напоследък, като от сдружението вече алармираха, че Майкъла работи срещу ЦСКА. Стойне Манолов вече разкри пред БЛИЦ, че ще съди Георги Илиев за клеветите по негов адрес, като спечелените пари ще дари за ДЮШ на "червените".

Изявлението на Стойне Манолов:

Много неща мога да преглътна, но не и клеветите на Георги Илиев, чрез които той намесва в полемиката деца, жени, семейства и т.н. Имам човешки принципи, които не ми позволяват да кажа или да направя нещо лошо спрямо съпругата и синовете му. Напротив, уважавам ги и им желая само доброто.

Очевидно Майкъла е загубил равновесие и чувство за мярка след като стигна до личния живот и всевъзможни битовизми. Изглежда целият свят е виновен за неуредените му сметки с бившите собственици на ЦСКА. Сдружение "ЦСКА ЗАВИНАГИ", в което и аз участвам, вече неколкократно заяви, че няма никакви юридически, търговски или други отношения с Димитър Борисов и Иво Иванов и респективно с техния служител Георги Илиев.

На какъв език да му обясним елементарната ситуация? Изключително непочтена е кампанията, водена от Майкъла, срещу усилията на червената общност да направи нещо добро за децата и базата на ЦСКА. Интересно как неговите инсинуации и доноси се връзват с любовта към родния му клуб, която той развява при всеки удобен случай? Не знам за какви активи и пасиви говори г-н Георги Илиев в опитите си да очерни и злепостави "ЦСКА ЗАВИНАГИ", само ще поясня, че сдружението вече направи първите стъпки и ще продължава с подобренията на стадион "Българска армия", който де юре и де факто е държавна собственост. И никой не може да се облагодетелства нито със стотинка при пълна прозрачност и публичност. На Майкъла очевидно не му харесват нашите усилия, а за него са непонятни доброволните жестовете в името на една кауза. Без сметки, фактури и печалби... Няма да слизам на нивото на Георги Илиев с излишни приказки по медиите, а за клеветите ще потърся правата си в съда.