Бившият член на управителния съвет на ЦСКА Стойне Манолов категорично отрече възможността "червените" да играят при гостуването си на "Ботев" в Пловдив по начин, който ще навреди на класирането на вечния им съперник "Левски".
 
При загуба на "червените", "сините" остават във втората шестица и при топ представяне през пролетта могат да завършат най-много на седма позиция, което ще е рекорд по лошо представяне за гранда в шампионата. Идеята се хареса на част от ултрасите на ЦСКА, което доведе до слухове, че тимът на Стойчо Младенов може "да легне" на "канарчетата".
 
"Такива неща за ЦСКА са абсолютно немислими. Отборът може и да загуби от Ботев, но ще го направи с вдигната глава, а не доброволно. ЦСКА ще играе за себе си и нищо друго. Няма значение дали ще изпреварим Лудогорец, или Левски ще е във втората шестица. Всичко трябва да е честно в предстоящия в Коматево мач и вярвам, че така ще бъде. Така както Левски игра феърплей миналата година срещу Литекс, победи го и в крайна сметка го остави трети, а ЦСКА бе втори", каза Манолов пред "Тема Спорт".
 
Бизнесменът призова за промени в ЦСКА, но на ниво клуб и упрекна треньора Стойчо Младенов, че работи с твърде много играчи, които тежат на бюджета на "армейците".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015