Изпълнителният директор на Септември (Симитли) Методи Стойнев заяви, че всичко в лагера на тима е спокойно и мачът с ЦСКА се чака с голямо нетърпение. 1/4-финалът за Купата на България стартира в 15:30 часа и ще бъде предаван директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком".

"Подготвяхме се сериозно за този мач. Не знам дали ще успеем да направим сензация и да отстраним ЦСКА, но със сигурност ще се опитаме. Подготвени сме физически и за 120 минути игра. Нямаме никакви проблеми около състава и абсолютно всички момчета са на линия", демонстрира оптимизъм преди мача бившият нападател на Пирин, Добруджа, Литекс, Велбъжд и Локо (Пд).

Стойнев коментира и добрите взаимоотношения между "Левски" и Септември (Симитли) в контекста на днешния двубой. "Това, че сме в добри отношения с "Левски", не ни мотивира допълнително. ЦСКА са един от двата гранда на България и който и да играе срещу тях, дава максимума от себе си. Колкото до "Левски", те не са ни обещавали допълнителни стимули за този мач, а само ни пожелаха успех. Надявам се да се получи празник и стадионът да е пълен", каза още Стойнев.