В Локомотив (Пд) имат сериозни опасения от съдийството преди днешния мач с Литекс. Безпокойството на “Лаута” идва от последния двубой, когато “черно-белите” бяха порязани от рефера Георги Игнатов при гостуването на Левски. Свирката днес ще надува софиянецът Николай Йорданов.

- Разбира се, че имам опасения от съдийството, няма как да е иначе, след като от началото на сезона общо в четири мача отборите, на които съм треньор, са жестоко порязани от реферите. Последният случай е двубоят срещу “Левски” на “Герена” (2:1). Много се насъбра от началото на сезона. Освен това в предаването по телевизията постъпиха много некоректно, тъй като излъчиха друга ситуация, а не тази, при която претендираме за засада при гола на “Левски”, заяви пред "7 дни спорт" треньорът на пловдивчани Стефан Генов.
Чечо заяви, че няма да съхранява своите футболисти за неделното пловдивско дерби и днес срещу Литекс ще заложи на всички, които са здрави.

- Литекс e по-силен отбор от миналия сезон, виждате, че техните футболисти са гръбнакът на националния ни отбор. Но нас не ни е страх и ще се опитаме отново да отстраним ловчанлии от турнира. Още повече че крайният победител ще се определи в две срещи. Ще играем за победи и на двата фронта и няма да се съхраняваме за пловдивското дерби, завърши Генов.