Уникален скандал се разразил в Левски. След като стана ясно, че мароканецът Юсеф Рабех бе отпратен в София под претекст, че му престои трансфер, на яве излязоха истините за прогонването на защитника от лагера на “сините” в Каварна.

Мароканският футболист прекарал поредната си градусова вечер в дискотека в града. Посетители на заведението постоянно минавали покрай играча, за да му кажат “наздраве”, но Рабех не разбирал подигравките и се наливал с алкохол. Приятелят му Бензукан няколко пъти се опитвал да го прибере в хотела, но Рабех се връщал и продължавал купона, пише в днешния си брой вестник “Тема спорт”.

В ранните часове на сутринта мароканецът решил да се прибира, но преди това налетял на част от персонала на заведението. Това вече накарало част от служителите да събудят Георги Иванов, който причакал Рабех във фоайето. Пияният футболист обаче започнал да обижда началника си и дори се стигнало до физическа саморазправа, като му ударил шамар. Разразилата се дандания вдигнала на крак всички, които били отседнали в хотела, а няколко часа след това Рабех бил изритан към София.

Ръководството на Левски продължава да отрича, че е имало скандал и стои твърдо зад думите си, че защитникът ще бъде продаден в чужбина. Ако трансферът не бъде осъществен, скандалният бранител със сигурност ще бъде уволнен дисциплинарно./БЛИЦ