Страхотен скандал избухна в българския футбол 25 години след незабравимото лято на 1994 година, когато националите ни записаха най-големия успех в историята до момента - четвъртото място на световното първенство.

Преди дни част от героите се събраха в шоу мач срещу Турция в Кърджали (2:2), като някои не присъстваха по различи причини.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Оказва се обаче, че обявеният за треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев въобще не е бил поканен. Стратега от Мировяне признава за това в днешното си интервю пред "Тема Спорт" на въпрос защо не присъства на мача в Кърджали.

"Да кажем, че не бях поканен. Тази тема сега не искам да я коментирам обстойно. Имам какво да кажа по въпроса, но по-добре да не разлайваме кучетата. Чудя се все пак защо някои хора не бяха поканени. Например Любо Пенев. Или пък моят помощник Краси Борисов или масажистът ни -доцент Христо Запрянов. Както и да е.  Прочетох също, че съм пил кафе на "Армията". Вярно е, че бях на стадиона, в добро настроение, но не пихме кафе. Бяхме с бате Сашо Манов, който скоро навършва 91 (б.р. - на 16 октомври). Уважихме се. Върнахме лентата със спомените. 50-годишни истории си разказвахме", коментира Пенев.