ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Ръководството на Любимец взе странно решение, махайки от поста старши треньор Веселин Великов, който стартира по блестящ начин дебютния сезон на тима в "А" група. Селекцията на младия специалист победи шампиона Лудогорец (1:0) и Локомотив (София) (2:1). Именно след загубите от Любимец паднаха главите на Ивайло Петев и Емил Велев, а странно защо сега се оказа, че аут е и самият Великов.

От клуба съобщиха за БЛИЦ, че той е сменен с добре известния Красимир Мечев, който беше замесен в прословутия скандал с "черно тото", за който през миналото лято разкри вратарят на Славия Стефано Кунчев.

Бившият мъж на фолкдивата Малина и досега беше в клуба, като се използваше неговият треньорски лиценз, тъй като Великов няма нужната за "А" група тапия.

Мечев за втори път поема треньорския пост на Любимец в рамките само на 8 месеца. При предишния си престой той също наследи поста отново от Веско Великов. От щаба на "дините" казаха още за БЛИЦ, че бившият защитник на ЦСКА не е уволнен. От днес Великов се води помощник на Мечев.

Новакът в "А" група се подготвя за четвъртия си мач в първенството - тежкото гостуване на "Ботев" (Пловдив). Двубоят е в неделя от 18:00 часа на Колежа.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ