Футболната легенда Божидар Искренов разкри за страшна лична драма, свържана с тежко заболяване на съпругата му Кремена. Гибона се обърна към "Господари на ефира", за да разкаже как му е отказано важно лекарство - скъпоструваща инжекция, от която жена му се нуждае ежемесечно.

Искренов закупува лекарството от няколко години, докато изведнъж от аптеката му го отказват. Аргументите са различни и неясни. Цената на инжекцията е около 1600-1700 лева. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Жена ми има много тежко заболяване. Има необходимост от една инжекция всеки месец. Взимам това лекарство вече няколко години, но от аптеката, от която трябваше да го получа вчера, ми казаха, че не може да ми дадат инжекцията, защото е изтекъл срока на протокола. Доставката от склада е закъсняла, не я докарват на време, и в един момент изтича протокола, и ми казват, че не могат да ми я дадат, защото нямали право. Аз им отговарям, че жена ми има право на тази инжекция, струва 1600-1700 лева. Тази инжекция е необходима на много хора, които имат същите увреждания", разказа Гибона.

"Това не е моя вина, вината е в тях. Те са голяма фирма, която има собствен склад. И да закъсняват с доставката и да ми казват, че не могат да ми дадат инжекцията... Мисля че това е направено умишлено. Сигурно и с доста други хора са постъпили по същия начин. Искам да получа отговор защо не ми дават инжекцията", настоява Божидар Искренов.

Управителят на аптеката посочи, че причината е в изтеклия протокол. 

Вижте какво казаха Искренов и управителя на аптеката след 10:30 мин. на видеото: