Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че новото попълнение Иван Боладо Паласиос ще играе срещу Черноморец. Двата тима се срещат в първи мач от шампионата утре (4 март) от 15:45 часа на стадион “Лазур”. Както е известно, през зимата имаше голямо напрежение между ръководствата на клубовете заради трансфера на Абел Анисе в Борисовата градина. Мадагаскарецът все още няма картотека при "червените", а освен това е и наказан за един мач.

С "армейците" за Бургас тръгнаха останалите нови попълнения - Боладо, Антонио Томас, Илиас Хадад, Нджонго Присо, Николай Дюлгеров, както и Георгиан Паун. Румънецът досега не беше представен официално като ново попълнение, но включването му в групата показва, че остава в отбора.

"Имахме вчера разговор с ръководството, разбрали сме се, ще се борим за титлата. Видяхте, че доведохме нови футболисти и аз имам смелостта да пусна испанеца още утре. Затова сме го взели, за да го пуснем още утре", заяви Стратега за Боладо, който пристигна в София преди два дни.

"Отборът е сработен, имаме възможности да се преборим за титлата. Не ме притеснява обстановката в Бургас. И друг път сме имали конфликти с този отбор за футболисти. Който вкара един гол повече той ще спечели, но аз съм сигурен, че можем да победим в утрешната вечер и да направим празник за нашите фенове", категоричен е Пенев.

Групата на ЦСКА: Благой Макенджиев, Райс Мболи, Адемар, Иван Бандаловски, Мартин Дечев, Илиас Хадад, Ангел Грънчов, Пламен Крачунов, Борис Галчев, Антон Карачанаков, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Владо Иванов, Георгиан Паун, Нджонго Присо, Станислав Костов, Станко Йовчев, Антонио Томас, Иван Баладо и Жуниор Мораес.