Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев честити рождения ден на боса на клуба Димитър Борисов, който гостува в ТВ7. Стратега беше включен по телефона и пожела на шефа си "червените" да минат 1 метър по-напред в класирането този сезон.

"Пожелавам ти да си жив и здрав и този сезон да минем 1 метър по-напред в класирането. И да не забравиш да почерпиш 15-20 грама днес, от мен колата", изцепи се Димитър Пенев.

"Аз знам, че съм старши треньор. Още като подписах договора го знаех. Имам помощници. Знам какъв е Дуци. Каквото каже ръководството, това правим. След като сме заедно, трябва не само Дуци да слуша. Когато и аз не слушам, трябва да се допитам до президента", продължи Стратега.

"Доказал съм, че залагам предимно на млади. В ЦСКА има талантливи играчи и те ще получат своя шанс, ако се трудят. Добре им знам имената, но трябва да има емоция и затова някой път употребявам разни думички, за да ги развеселявам", коментира още Пенев.

"Вчера дочух от ръководството, че скоро ще изплащат премии. Като излизахме на тренировка, някои футболисти ме попитаха за премиите. Става дума за премии от няма една година. Викам на играчите - "Чакай малко, аз имам да вземам от 68-а година за мача с Интер, а вие ми плачете за някакви премии, които са от тази година", завърши Димитър Пенев.