Една от легендите на ЦСКА и бивш треньор на тима Димитър Пенев коментира последните събития. Пената изгледа полуфинала от държавното първенство за юноши старша възраст между ЦСКА и Локомотив (София) (1:3) на спортен комплекс "Царско село".

Пенев заяви пред Канал 3, че има само един отбор ЦСКА – този в който той е играл. Той каза още, че е тъжно това, което се случва с "армейците" и Локомотив (София) и сравни ситуацията с тази през 1985 година, когато „Левски” и ЦСКА бяха разформировани и преименуване, съответно на Витоша и Средец.

"Разбира се, че ще подкрепям и Локо и ЦСКА, независимо къде играят. Ние сме били също аматьорчета, така че...Сега обаче нещата са много по-болезнени, както за нас, така и за феновете. На "Армията" останаха само бай Добри и бат' Сашо, чат -пат се виждаме. На другата страна минавам, за да не изчезне музеят.

Кой да питаме какво става с клуба? На портала няма никой...вратата е отворена...Има волейбол в залата, тенис, никой не излиза да каже поне една дума. Да пита: "Пенев, ти какво ще кажеш?" Нито един не виждам.

Учудват ме нещата, които стават в нашия футбол. Надявам се до края на тази седмица някои хора да обърнат внимание. Едни отбори, които са били цветът на нашия футбол, да има такова отношение...Просто е тъжно. Жалко, че се получиха тези неща. Не се реагира 80% процента обществено и се стигна дотук. До утре може би ще има още 5 президенти кандидати”, коментира Пенев.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015