Наставникът на "Левски" Антони Здравков не беше на себе си след загубата с 0:3 от ЦСКА. Спецът отправи заплаха към футболистите, заявявайки, че те ще си понесат последствията заради безидейната си игра в дербито и най-вече заради това, че не са спазвали указанията му и това, което е тренирано цяла седмица. Сухия иска в "Левски" незабавно да бъдат въведени строги правила.

"Първо искам да се извиня от мое име на привържениците ни за безобразното първо полувреме. Не може това, което се тренира цяла седмица, да не се изпълнява днес. Не сме искали да ритаме топката към Менди и Вальо Илиев, а се получаваше точно това. Толкова брак не съм виждал. Не направихме нищо от това, което си бяхме говорили. Допуснахме три елементарни гола, най-елементарните в историята на вечното дерби. При първия оставихме човека им сам срещу вратаря. Кел файда, че през второто полувреме нещо се опитахме да играем", сподели разочарованият Антони Здравков.

"Не бих казал, че отборът беше пренавит. Една част от играчите не спазват тактическа дисциплина, нещо, от което се оплакваше и Йоканович. Не се покриваха, не си помагаха. А такъв мач се играе с взаимна помощ, с взаимодействие между футболистите. Ако не си помагат, няма как да спечелим", каза Сухия.

"В "Левски" трябва да бъдат въведени строги правила и да се променят тези неща. Досега не мога да кажа какво е било. От първия момент знаех, че няма да е лесно. В момента има хора, които не правят това, което се иска от тях. Това не е професионализъм - да не се спазва тактическата дисциплина", изрази недоволството си наставникът на "Левски".

"Има хора, които показват, че само играят... само са на терена и нищо повече. Всички, които са в "Левски", трябва да осъзнаят какво е "Левски", да осъзнаят в кой отбор са. Ще бъде потърсена отговорност. Ще има хора, които ще бъдат санкционирани. Аз ще настоявам пред ръководството за това. Трудно се вдига отбор в такъв момент", добави Сухия.

"Съвсем правилно е казал господин Батков, че спира финансирането, така и трябва. Трябва да се дава път на младите момчета от школата", каза още Антони Здравков.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ ЕКИПИТЕ НА БЛИЦ И БЛИЦ TV ЗА СЪБИТИЯТА ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ВЕЧНОТО ФУТБОЛНО ДЕРБИ МЕЖДУ "ЛЕВСКИ" И ЦСКА!