Тодор Батков не беше на себе си след срамното 0:3 от ЦСКА във вечното дерби, което изгледа на живо на Националния стадион "Васил Левски". Заради поредната издънка той обяви, че предприема драстични промени и от клуба ще бъдат изгонени всички футболисти, мислещи се за големи звезди и получаващи големи заплати. Батков също така съобщи, че гласува доверие на триото треньори Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов.

"Срамът е голям, покрусен съм. Не може да продължава така. Ще режем живо месо!", отправи жестоката закана към футболистите Тодор Батков.

"Трябва да изгоним всички тези така наречени звезди, които се мислят за голяма работа. Ще се налагат млади момчета от школата, за върнем автентичността на нашия клуб. Не може само един Антонио Вутов да показва желание в дерби, като днешното", заяви Батков при напускането си на стадион "Васил Левски".

"Всички деятели, бивши звезди, ветерани трябва вече да си седнат на задниците и да си затворят устите, защото наистина много ми дойде вече", каза ядосаният Батков.

"Спирам финансирането на първия отбор, докато не дойдат резултати", категорично обяви адвокатът.

Както е известно обаче, Гриша Ганчев и Наско Сираков отдавна коментираха, че Батков не е реалният собственик на "Левски", така че...

"Да, треньорите остават", отговори Батков на въпрос, дали ще махне Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов след днешния резил.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ ЕКИПИТЕ НА БЛИЦ И БЛИЦ TV ЗА СЪБИТИЯТА ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ВЕЧНОТО ФУТБОЛНО ДЕРБИ МЕЖДУ "ЛЕВСКИ" И ЦСКА!