Треньорът на "Левски" Антони Здравков заяви след успеха над Пирин (Гоце Делчев) с 5:0, че от понеделник "сините" започват целенасочено да работят за предстоящото следващата събота от 16:00 часа вечерно дерби с ЦСКА.

"Тази победа не е само за самочувствие. Хубаво е, че нещата, които изпробвахме се получиха. Някои от чужденците няма откъде да ме познават. Бързо намерихме общ език. Момчетата са интелигентни", коментира Здравков.

"Нещата не са цветущи, въпреки победата, но ще изглеждаме със сигурност по-добре срещу ЦСКА. Работа като обем винаги ще има. От понеделник трябва целенасочено да работим за мача с ЦСКА", добави спецът.

"Трябва да променим 2-3 неща, които ще ни бъдат от полза за вечното дерби. Самите футболисти трябва да повишат самочувствието си. Искаме да радваме привържениците. Взех трудно решение, но не съм се съгласил трудно. Знам какво предстои и колко е тежка ситуацията. Нямаме много време, но аз не се притеснявам. Вярвам, че ние имаме сили до последно да се борим за целите си", каза още Тони Здравков.