Старши треньорът на „Левски“ Антони Здравков даде традиционната си пресконференция преди всеки кръг от „А“ група. Той говори за предстоящия мач с Черно море, за възможността за трансфер на Станислав Манолев, както и за календара с клубните легенди за 100-годишнината на „сините“.
 
„С Георги Иванов се познаваме доре. Битката не е между мен и него, а между двата отбора на терена. За 90 минути ще оставим приятелството си в съблекалнята. Атмосферните условия са еднакви за двата отбора, така че не трябва да се оправдаваме с тях“, заяви Здравков.
 
„Черно море играе с характер и хъс, но отборът не разчита само на това. Съперникът има солиден отбор, но има затруднения в атака. За това пък халфовата линия е добра. Сигурен съм, че няма да разчитат само на единоборства и битка. Ние трябва да се пазим от провокации. Нервите не са добър съветник. Христо Ристосков е съдия, който може да изкара и финал на ШЛ, стига да е концентриран“, коментира треньорът на „Левски“
 
„Наясно съм кой ще замести наказания Владимир Гаджев. Това е Кевин Бру“, анализира Сухия.
 
„Левски“ проявява интерес към всеки добър футболист. Ако имаме възможност да привлечем Манолев, ще го направим. За момента няма нищо конкретно“, обяви наставникът на „сините“.
 
„Много футболисти в България са играли в „Левски“ и всеки един от тях е дал малко или много на клуба. За мен обаче легедните са две и това са Георги Аспарухов и Георги Соколов, другите просто са играли за „Левски“. За Наско Сираков и Аладжов не знам дали са получи покани да се снимат в календара, но нали поради тази причина има анкета, чрез която да се определи кой ще бъде на него“, допълни Антони Здравков.