Вечерна сватба промени първоначалните намерения на Локомотив (София) за гостуването на Видима-Раковски. Мачът от 26-ия кръг на "А" група е в неделя от 18:00 часа. "Железничарите" се отказаха да нощуват в хотел "Севлиево Плаза", тъй като там щяло да има сватбено тържество. Празненството щяло да наруши спокойствието на играчите на Диян Петков преди мача с борещите се за оставане в "А" група играчи от Севлиево.

При това положение Локо (Сф) ще потегли утре в 10 часа към Ловеч, вместо към Севлиево. Тимът ще тренира и нощува именно в града на люляците преди важния мач с Видима. "Червено-черните" се борят за четвъртата позиция в първенството и евентуално участие в Лига Европа, а севлиевци със зъби и нокти се мъчат да останат в елита.

От групата на "железничарите" отпадат наказаните Калоян Караджинов и Светослав Дяков, пише "Гонг". Първият е със спрени засега за неопределен срок след червения картон срещу Черноморец при снощната победа с 2:1. Дяков пък изтърпява още 1 мач наказание.

Групата на Локо (Сф) за гостуването в Севлиево: Галев, Пейков, Димитров, Савич, Лахчев, Гаров, Върбанов, Атанасов, Добрев, Идриси, Горанов, Иванов, Писаров, Манолов, Дафчев, Джонсън, Романов, Йорданов и Саидходжа.