Треньорът на Етър Светослав Петров коментира равенството 1:1 с Локомотив София в среща от 32-рия кръг на efbet Лига. 

"Дежавю за пореден кръг - много добре първото и второто в първите 15 минути допускаме гол. Акцентирах върху това на полувремето. Бях убеден, че Карлос Франса ще влезе на полувремето, говорихме, говорихме, но явно си е до можене. Като цяло от играта през първото полувреме няма как да съм недоволен. Имахме ситуации поне още един гол да отбележим", започна Петров. 

"Не мисля, че предишните мачове като изключим първото полувреме с Берое някой ни е надиграл. Целта ни е последните мачове да играят момчета, които не са играли, за да изградим отбор за догодина. Преди няколко седмици имахме разговори. Имаме начертан план, който се надявам да се осъществи и да успеем да сглобим боеспособен отбор за Втора лига догодина", добави той.

"Мисля, че игра много добро момчето (Антони Ангелов бел. ред.). На полувреме, когато казах, че го сменям отборът го аплодира. За мен игра много добре, но реших да го сменя, защото мислих, че чисто физически ще отпадне. Предполагах, че с включването на Франса точно там ще се опитат да ни създадат проблеми. Исках да запомни дебюта си с добра игра, добро представяне. Използвам възможността да го поздравя. Вчера навърши 17 години. Яд ме е, защото имах в плановете си да пусна и Йоан Маринов, но предвид червения картон ми объркаха плановете", разкри Петров. 

"Искам да покажа на всички, че, които заслужават ще получат възможност да играят. Ние го правим с цел. Искаме да ги видим в игрова обстановка", завърши наставникът на "болярите".