Треньорът на Етър Светослав Петров посрещна със смесени чувства домакинското равенство 1:1, което отборът му постигна срещу ЦСКА 1948.

"Още съм объркан след мача и не мога да коментирам всичко, трябва да видя запис на някои ситуации. Не ми хареса това, че не бяхме добре организирани на моменти. Изостряхме играта, когато това не беше необходимо. Говорили сме си много пъти за това на тренировка“, бяха първите думи на Петров.

"Хареса ми реакцията на отбора, след като получихме гол. Много съм доволен от играчите, които се появиха на терена като резерви. Говорим си постоянно, че няма значение дали хората са титуляри или резерви, те трябва да се включват с пълна мотивация и всеотдайност. Получихме много голове в края на мачовете и сега можеше да ни победят в последните секунди. От моето положение се видя, че топката влезе във вратата ни. Сега сме по-добре физически, защото до последните минути натискахме и не се предадохме", каза още специалистът.

"Имаме още много работа. Опитваме се да подобряваме нещата с всеки ден. В крайна сметка съм доволен - едно е повече от нула", каза още Светльо Петров.