Треньорът на Етър Светослав Петров бе много разочарован след тежкото положение с 0:3 при гостуването на Хебър в мач от 28-ия кръг на efbet Лига.

„Аз мисля, че първото полувреме имахме ситуации, в които последният пас, последното центриране можеше да е по-добро. Чакахме да си създадем ситуация. Не мисля, че докато бяхме 11 на 11, Хебър са имали положения. Първият им гол бе добро изпълнение на Папазов. Съжалявам“, заяви треньорът на „болярите“ минути след края на мача в Пазарджик.

„Че фалът не беше необходим, но за да се стигне до тази ситуация, проблемът дойде преди това. Второто полувреме имахме ситуации да отбележим, при един добър пас или добро центриране. Разочарован съм. Каквото и да говорим, ще кажа неща, за които после ще съжалявам“, анализира той ситуацията при червения картон на Георги Александров.

„Казах и на футболистите – ако играем, както играхме срещу Арда второто полувреме, имаме шанс. Днес играхме добре първото полувреме, но последното отиграване ни куцаше. Ще играем до последния мач, докато можем, не ме интересува“, завърши Светослав Петров.