Централният терен на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъде арена на финала от турнира за Купата на БФС при набор 2002. В него един срещу друг ще се изправят талантите на Берое и Левски. Двубоят е в четвъртък (05.05) от 17:00 часа и ще бъде ръководен от Стефан Апостолов с помощници Велислав Миленков и Мирослав Максимов. Мачът ще се състои от две полувремена по 35 минути, а при равенство в редовното време се преминава директно към изпълнение на дузпи.

Срещата е със свободен вход за всички зрители, които желаят да наблюдават финала. Феновете на Берое ще бъдат настанени в Блок 3 на централната трибуна, докато феновете на Левски ще бъдат в Блок 1 (както е показано на снимката). Неутралните зрители ще могат да изгледат решителната битка от Блок 2.

За да се избегне напрежение между привържениците на двата тима, домакините ще отворят два входа на стадиона. Феновете на „зелените“ ще влизат от входа на Блок 3, докато феновете на „сините“ ще сторят това от входа на Блок 1. Неутралните зрители могат да влизат от свободно избран вход. Вратите на комплекса ще отворят в 16:00 часа - както е показано на схемата: