Билети за дербито от 30-ия кръг на "А" група Лудогорец - ЦСКА, което ще реши кой от двата тима ще стане шампион на България, вече свършиха, обявиха от пресслужбата на разградския тим. Останаха единствено 750 пропуска за гостуваща агитка на “червените”. По наредба зелените са длъжни да отпуснат 600 билета за ЦСКА, но през седмицата от Лудогорец отделиха още 150 пропуска за запалянковците на съперниците. Тези билети ще се продават на специална каса на стадиона в сряда 4 часа преди началото на мача.

Около 5250 билета бяха разграбени само за два часа и то при цена между 8 и 60 лева. На касата в Разград се продаваха максимум по три билета на човек, което предизвика огромна опашка.

Останали са единствено ВИП билети на цена 1000 лева, но те са за ложата, където седи собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Ръководството на тима изразява съжаление, че не може да удовлетвори желанията на всички фенове да са на стадиона на 23 май, и се надява, че верните привърженици на тима ще стискат палци за Лудогорец", каза изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев. Той припомни, че предстои увеличаване на капацитета на спортното съоръжение, след което още повече фенове ще могат да са съпричастни с победите на отбора от Разград.