Локомотив (Дряново) и новият президент на клуба Тодор Георгиев (DJ Теди Джорджо) организират Коледен детски футболен турнир за деца, на който БЛИЦ СПОРТ е медиен партньор. Надпреварата ще се проведе на 17 и 18 декември в зала "Дряново".

В коледния детски футболен турнир ще участват децата от футбол–7 при набор 2006 година. Ще се включат 10 отбора, за които ще има редица награди и изненади. Съдии на мачовете ще бъдат местни дряновци. Медицинските лица д-р Иван Пенчев и д-р Борислав Станев ще обезпечат турнира. За озвучаването и доброто настроение в залата, ще се погрижи официалния водещ и диджей на клуба DJ Paffy - Павел Георгиев, а входът ще е свободен.

Изп. директор на Вагонен завод "Интерком АД" Дряново г-н Валери Димитров заяви помощта си за турнира през месец декември и като цяло декларира, че подкрепя инициативата на клуба.

"Патрони на турнира ще бъдат Станислав Генчев, който е капитан на Етър и член на УС на Локомотив (Дряново) и Момчил Цветанов", сподели пред БЛИЦ СПОРТ Теди Джорджо.

Той бе избран за президент на клуба на 24 ноември, когато се проведе второто редовно заседание на Управителния съвет. Новото ръководство на клуба - Тодор Георгиев, Станислав Генчев, Христо Янков, Марин Василев и Николай Цанков, който отсъства по семейни причини, обсъдиха с треньорите текущите проблеми на ДЮШ - детско юношеската школа на Локото, начертаха програмата до края на футболния сезон 2016 година и представиха програмата за развитие за 2017 година.

С единодушно решение на УС на ФК „Локомотив” бе избран за директор на ДЮШ треньора Пламен Обрешков. За целия ДЮШ на Локомотив е предвидена нова екипировка за децата за сезон пролет - есен 2017 година, която вече е поръчана и заявена. Екипировката на клуба ще бъде предоставена от спонсори и приятели на клуба.

През месец октомври тази година, бе предоставена официална и тренировъчна екипировка за мъжкия отбор на стойност за 6000 лева, осигурени от спонсори, привлечени от Тодор Георгиев (Teddy Georgo) и ръководството на клуба. През изминалата седмица ръководството на клуба осигури интернет и покритие в цялата база. В базата вече има компютър, телевизор и DVD за провеждане на теория в тренировъчния процес.

На стадион „Локомотив” вече има безжичен интернет - на целия стадион. От пролетния сезон е заложено излъчване на всички домакински мачове на живо по интернет.