Старши треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Тенчо Тенев бе доволен от точката срещу Берое у дома – 0:0. Срещата бе от 25 кръг на “А” група, а неврокопчани бяха обиждани от собствените си фенове, което не се хареса на наставника.

„Ще отговоря малко по-философски: една точка е повече от нула. Видяхте, че малко накрая тръгнахме ва банк и Берое можеше да отбележи. Преди тези моменти ние бяхме затворили подстъпите към вратата ни. Не съумяхме да отбележим, нямахме и кой знае какви положения. За мен и тази точка е много важна, така че продължаваме битката си за оцеляване и точки в А група.“

„Никога няма да коментирам феновете, защото както по света, така и у нас те винаги имат право. Не смятам обаче, че тези момчета заслужават това отношение. Те са в “А” група за първи път и ще оцелеят в “А” група. Играят добър футбол, времето е тежко, пропускат. Албин Ходжа е контузен, така че ще продължим да се борим по този начин.“

„Раздаде се Пепи Лазаров, и греши, и тича... Ако някой го забележи колко много пробяга, вярно, имаше и брак в действията му... Васко Панайотов също много тича, сега аз не мога говоря срещу футболистите си. Тази ситуация може единствено да ни мотивира повече”, даде част от оценките си Тенев.

„Наистина нямахме такива положения, каквито сме имали в други мачове. Веско Марчев игра малко под нивото си, Драги Коцев отдавна не беше влизал заради болест, и той може повече, но на този етап е това. Каквото и да предстои, ние ще играем“, завърши наставникът на Пирин.