ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Младежкият национал и защитник на Черноморец Георги Терзиев се похвали, че се е разбрал с родителите на блъснатото от него момиче. Както БЛИЦ първи информира, футболистът потроши 16-годишната ученичка Десислава на пешеходна пътека в Сливен вечерта на 19 май. Терзиев не е употребил алкохол, но е карал с превишена скорост. След инцидента трениращото лека атлетика момиче се озова в болница със счупени ръце, крак и множество рани.

"Изключително неприятно нещо преживях. Успокоява ме, че момичето претърпя операциите, които трябваше. Тепърва започва възстановяването й. Предложих да отиде в Поморие, където са отлични специалисти. Там ще се оправи по-бързо. Тя е 16-годишна лекоатлетка, казва се Деси. Прие добре нещата, разговаряхме. И на двамата ни бе малко... и аз не знам как да го кажа точно", сподели пред "Канал 3" Георги Терзиев, който вчера изведе младежките национали на България с капитанската лента в първата евроквалификация, спечелена с 3:0 срещу Андора в Ловеч.

"Вярвам, че ще се възстанови напълно. Просто трябва по-дълго време за лечение. От сърце й желая час по-скоро всичко да е наред и отново да се върне на пистата", каза Георги Терзиев.

"Контактувам и с родителите й. Добронамерени хора са. Разбрахме се да поемам всичко по лечението й. То е на моя сметка. Дори и в Поморие съм готов да я уредя. Силно се надявам да се сближим с Деси. Дори заедно можем да ходим на плаж. Тя си има приятел, аз също съм с гадже, но няма проблем. Всички заедно ще ходим на плаж", добави защитникът на Черноморец, който коментира и възможността най-после да заиграе в "Левски".

"До момента с никой не съм разговарял. Само чета спекулации в пресата за мен. От "Левски" още не са ме търсили. Аз не крия, че симпатизирам на "Левски" от дете. Кой не би искал да играе за един от грандовете. Предполагам, че ще успея да им свърша работа. Но преди това трябва да се разберат с Черноморец, защото имам договор за още 2 години. Мениджърът ми е Милен Георгиев. Не знам трансферната си сума. Към господин Пламен Киряков трябва да се обърнете, за да ви каже", сподели още 21-годишният защитник, родом от Сливен.