Така дългоочакваната пресконференция на ЦСКА беше отложена два пъти заради тежки преговори, научи БЛИЦ от достоверни източници. Новите собственици правят опити да препродадат клуба, като за целта се водят разговори с няколко бизнесмени и фирми.
 
Късно снощи е трябвало да бъде реализирана сделката. Инджов и Манджуков почти са били постигнали споразумение с известен българин в хазартния бизнес и в спорта, имал в началото на века нещо общо с ЦСКА. В последния момент обаче преговорите с прочутия бизнесмен са ударили временно на камък, но се очаква да продължат днес и в следващите дни и седмици. 

Паралелно се водят и други разговори, включително и с чужденци – украинец, германец и грък, но поне до момента няма индикации за успешен завършек.
 
Идеята е да се създаде консорциум от няколко души, които да поемат управлението в закъсалия здраво най-титулуван български клуб.
 
Инджов и Манджуков са категорични – могат да си позволят да поемат издръжката на ЦСКА само до края на сезона, но не и след това.
 
Междувременно се заговори, че Александър Томов е в бойна готовност да се завърне в Борисовата градина, за да спасява „червените”, след като по всичко личи, че Инджов и Манджуков не желаят да поемат жезъла за повече от два месеца.
 
За да се случи това, доскорошният шеф на ЦСКА ще трябва да получи акциите, които двете фамилии взеха от него. На този етап обаче няма потвърждение за нови преговори между новите босове и Томов.
 
От Борисовата градина твърдят, че се очаква най-късно до петък да има новини. Възможно е това да се случи и по-рано.
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015