ЦСКА ще играе за първи път пред свои фенове през сезон 2024/25 едва в осмия кръг, когато е вечното дерби с Левски. Точно тогава ще изтече тежкото наказание на „армейците“, наложено от Дисциплинарната комисия към БФС заради екшъна от баража за евротурнирите срещу ЦСКА 1948.

„Червените“ бяха наказани за три домакински мача без публика, още два при затворен сектор „Г“, а докато не изтекат първите две срещи без публика, ЦСКА няма да има право да разчита на своите фенове и при гостуванията.

Тегленият днес жребий за сезон 2024/25 отреди на „армейците“ гостуване на Лудогорец в първия кръг. Първото домакинство е във втория срещу Хебър. Наказанието от три домашни мача без публика ще изтекат в седмия кръг срещу Ботев (Пловдив).

Това означава, че феновете на ЦСКА може да се завърнат на стадиона за мачовете на отбора в осмия кръг, когато е голямото дерби срещу Левски. Това ще бъде в средата на септември, тъй като според предварителната програма осмият кръг ще се проведе в уикенда, включващ 14 септември.

БЛИЦ представя: Пълната програма на сезон 2024/25 в Първа лига