В ЦСКА отново увиснаха с две заплати към играчите за юни и юли. Втората трябваше да се изплати в петък, но остана за тази седмица. Неплащането на заплатите е една от причините “червените” да не могат да ползват едно от новите си попълнения, пише “7 дни спорт”.
 
Ганаецът Уилям Тиеро се води контузен още от момента, когато не получи първите дължими пари. Той не попадна в групата за снощния мач с Черноморец (1:2). Всички шефове били наясно със ситуацията, но си траели, понеже били поели ангажимент към халфа да му плащат редовно.
 
Нападателят Елион Гранден също щял да бойкотира мача с “акулите”, твърди изданието. Той не бе в групата, тъй като замина на медицински прегледи в Англия заради предстоящ трансфер в Блекпул. По-рано французинът бил предупредил, че няма да излезе на терена, ако не си получи заплатата.
 
Гранден казал, че ще играе за Лига Европа срещу Клифтънвил миналия четвъртък, но в петък си чака парите. Сега “червените” ще се опитат да изкарат един милион евро като го продадат на новака във Висшата лига. В клуба се надяват, че с първия транш от парите за французина ще успеят да оправят дължимите плащания към играчите./БЛИЦ