Ръководството на Витоша (Бистрица) подаде жалба срещу съдийството на Владимир Вълков при загубата с 0:1 като гост на Етър (Велико Търново) в двубой от десетия кръг на efbet Лига. "Тигрите" са афектирани от случилото се, като разкриват и за скандално поведение на рефера. Вълков си позволил да влезе в съблекалнята на Етър.

Цялото съобщение на Витоша (Бистрица):

"Клубът ни е крайно разочарован от действията на рефера и недоумява как е възможно, първо, да влиза в съблекалнята на домакините на почивката и да се извинява за отсъдения от него 11-метров наказателен удар, а след това да компенсира в тяхна полза, като по този начин сериозно ощетява нашия отбор.

При една от подминатите с лека ръка ситуации за нарушение пък - тази, при която домакините отбелязаха победното си попадение, тежко пострада и Християн Василев. Вратарят бе изпратен моментално в болницата, където бе установено, че е със счупен пръст на ръката, което означава, че ще бъде дълго време аут от сметките на треньорския щаб.

Ръководството на Витоша се надява Съдийската комисия да обърне сериозно внимание на действията на Вълков и да му наложи съответното наказание".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020