Защитникът Тихомир Трифонов ще бъде капитан на Етър в дългоочаквания сезон в „А” група. Треньорът Цанко Цветанов потвърди това днес на срещата с кмета Даниел Панов в общината. Втори капитан ще бъде халфът Николай Петров.

Засега "виолетовите" нямат кадрови проблеми в навечерието на първия мач с Монтана, който е в неделя от 18:00 часа на "Огоста". Всички играчи са картотекирани, контузени футболисти няма, което е отличен атестат за начина на провеждане на предсезонната подготовка.

На 26 картотекирани футболисти ще разчита Цанко Цветанов, като в това чисто освен тримата вратари попадат и четиримата юноши Николаев, Ангелов, Байдаков и Цонев. Кои от тях ще пътуват за Монтана ще стане ясно в събота по обяд, когато отборът тръгва за първия си мач.

Любопитно е, че в състава има трима играчи, обличали екипа на монтанци в „А“ група. Това са Тихомир Трифонов, Бето и Луис Едуардо. Според последния на стадион „Огоста“ се играе трудно, но "виолетовите" имат необходимия потенциал да си тръгнат с трите точки.