Шефовете на “Титан” Димитър Борисов и Иво Иванов ще предложат президентския пост на Георги Илиев-Майкъла в случай, че Валентин Михов отхвърли тяхната оферта. Собствениците на ЦСКА вече преговаряха с доскорошния бос на ПФЛ и бивш президент на “армейския” клуб. Михов все още не е дал отговора си, тъй като е поискал няколко дни за размисъл. Той е разколебан заради тежкото състояние на ЦСКА и дълга от 9 милиона лева.
 
Майкъла е другият вариант, като в “Титан” се надяват на финансова помощ от негова страна. Както е известно, строителният предприемач е един от най-богатите бивши спортисти в България и неведнъж е намеквал, че е готов да влезе в управлението на бившия си клуб.
 
Все пак в Борисовата градина се надяват на споразумение с Валентин Михов, но шансовете са доста минимални. Ако преговорите с него, както и с Майкъла пропаднат, “титаните” ще посегнат към последната спасителна сламка – Димитър Пенев. В момента Стратега заема невзрачния пост “почетен президент”, но не е изключено “кралете на боклука” да му връчат цялата власт в ЦСКА.